top of page

Veteranen Toernooi 2017

 

          16e Veteranen Toernooi BC Sportief Hoogezand                                               12 februari 2017   

 

Verslag en overzicht van de winnaars         

 

 

 De 16e editie van het Veteranen Toernooi van BC Sportief Hoogezand op zondag 12 februari 2017 is prima verlopen.  Dit ondanks dat het aantal deelnemers met 58 spelers wat minder was dan vorig jaar. Onze speciale dank gaat uit naar de verenigingen die ruim vertegenwoordigd waren. BV Smash Hoogeveen met 11 spelers,  Dropshot '74 met 8 spelers en BC Assen met 5 spelers. Er waren veel verenigingen met groepjes van 2 tot 3 spelers.  15 spelers hebben voor het eerst aan het toernooi deelgenomen.

Tijdens de 86 partijen waarbij traditioneel wordt gespeeld om twee gewonnen games is de hele dag hard gewerkt en gestreden door de veteranen waarbij het opvallend hoe fanatiek de oudere veteranen nog kunnen zijn.  Er waren echter een aantal van hen die aan het eind van het toernooi en na afloop toch wel wat minder kwiek voortbewogen. Gelukkig hebben zich geen kwalijke blessures voorgedaan. Eén speler heeft om te voorkomen dat zijn blessure ernstige vormen aan zou gaan

de laatste partij aan zich voorbij laten gaan.

Een woord van dank voor Roelof Heikens die spontaan bereid was deel te nemen om het speelschema goed vorm te geven, aan Jan Dijkema die zelfs nog op zondagochtend gebeld kon worden om in te vallen en Shari Jonker die als invalster een aantal wedstrijden heeft meegespeeld.Een woord van dank is eveneens op zijn plaats aan Kitty Melse en Frits van der Klei die van achter de wedstrijdtafel het toernooi in goede banen hebben geleid.

Traditiegetrouw is dag afgesloten met 24 personen in een gemoedelijke sfeer met een Chinees-Indisch buffet bij het restaurant De Kersebloesem in de Groeve.

 

Zonder deelnemers zou er geen toernooi zijn. Alle hulde aan hen die het grootste aandeel hebben gehad in een geslaagd en gezellig toernooi en voor ons allemaal een fijne dag. 

 Wij hopen dat we iedereen weer mogen begroeten tijdens de 17e editie van het toernooi in 2018. 

Afbeeldingen van het 16e Veteranen Toernooi van 12 februari 2017 zijn opgenomen in de fotogalerij elders op deze website.

Volledig overzicht rangschikking

Video van Vicktor Abrahams

  Aankondiging van het toernooi:      

 

          16e Veteranen Toernooi BC Sportief Hoogezand                                              zondag 12 februari 2017   

 

 

 Amerikaans mix en dubbel voor vrouwen 30 + en mannen 35+

 Op zondag 12 februari wordt in het Centrum voor Sport en Vrije Tijd De Kalkwijck  al weer de 16e editie van Veteranen Toernooi

 van BC Sportief Hoogezand gespeeld.

 Traditiegetrouw wordt tijdens dit toernooi gespeeld over 6 partijen om 2 gewonnen games.  De indeling vindt plaats op de 

 speelsterkte die op het inschrijfformulier wordt ingevuld. Het doel is om zodanig in te delen dat tegenstanders zoveel mogelijk

 aan elkaar gewaagd zijn. Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de nummers 1, 2 en 3 bij zowel de vrouwen als de mannen.

 Tijdens het toernooi is een sportmasseur aanwezig voor onwillige spieren en kleine blessures.

 Zoals te doen gebruikelijk kan er tussen de partijen door worden gesmuld van lekkere Indonesische hapjes al dan niet

 met sambal of ketjapsaus.  Het toernooi wordt gespeeld van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

 Voor alle deelnemers is er de mogelijk zich op te geven voor een lopend Chinees-Indisch buffet na afloop van het toernooi bij

 het Restaurant De Kersebloesem in De Groeve.

 Evenals voorgaande jaren hopen wij op een geslaagd toernooi met voldoende deelnemers en een gezellige dag met mooie

 wedstrijden.  Het inschrijfformulier kan worden gedownload van onze website en wordt binnenkort aan alle deelnemers aan eerdere  edities van het toernooi gezonden en tevens aan de verenigingen.

 

 

bottom of page