top of page

Veteranen Toernooi 2018

 

          17e Veteranen Toernooi BC Sportief Hoogezand                                               18 februari 2018   

 

Verslag en overzicht van de winnaars         

 

 

De 17e editie van het Veteranen Toernooi van BC Sportief Hoogezand op zondag 18 februari 2018 is uitstekend verlopen.  Met een inschrijving van 81 spelers van 24 verenigingen, waarvan helaas 13 af moesten zeggen,  was het toernooi beter bezet dan de afgelopen jaren 

 

Onze speciale dank gaat uit naar de verenigingen die ruim vertegenwoordigd waren. BV Smash Hoogeveen evenals in 2017 met 11 spelers, de Harener BC '68 met 7 spelers en BC De Meppers uit Finsterwolde met 6 spelers. Er waren veel verenigingen met groepjes van 2 tot 3 spelers.  23 spelers hebben voor het eerst aan het toernooi deelgenomen.

Tijdens de 106 partijen waarbij traditioneel wordt gespeeld om twee gewonnen games is de hele dag hard gewerkt en gestreden door de veteranen waarbij het opvallend hoe fanatiek de oudere veteranen nog kunnen zijn.  Er waren echter een aantal van hen die aan het eind van het toernooi en na afloop toch wel wat minder kwiek voortbewogen. Eén speler moest het toernooi staken met een spierblessure, een andere speler had enige last van hartritmestoornis. 

Een woord van dank is op zijn plaats aan Kitty Melse, Frits van der Klei en zijn dochters Laura en Sandra die van achter de wedstrijdtafel het toernooi in goede banen hebben geleid. Ook de Indische hapjes van Gerda Hendriks vielen als altijd weer bijzonder in de smaak.

Traditiegetrouw is dag afgesloten met 25 personen in een gemoedelijke sfeer met een Chinees-Indisch buffet bij het restaurant De Kersebloesem in de Groeve.

 

Zonder deelnemers zou er geen toernooi zijn. Alle hulde aan alle spelers die het grootste aandeel hebben gehad in een geslaagd en gezellig toernooi en voor ons allemaal een fijne dag. 

 Wij hopen dat we iedereen weer mogen begroeten tijdens de 18e editie van het toernooi in 2019. 

 Uitslagen alle deelnemersn smalle letters. 

  Aankondiging van het toernooi:      

 

          17e Veteranen Toernooi BC Sportief Hoogezand                                              zondag 18 februari 2018   

 

 

 Amerikaans mix en dubbel voor vrouwen 30 + en mannen 35+

 Op zondag 18 februari wordt in het Centrum voor Sport en Vrije Tijd De Kalkwijck  al weer de 17e editie van Veteranen Toernooi

 van BC Sportief Hoogezand gespeeld.

 Traditiegetrouw wordt tijdens dit toernooi gespeeld over 6 partijen om 2 gewonnen games.  De indeling vindt plaats op de 

 speelsterkte die op het inschrijfformulier wordt ingevuld. Het doel is om zodanig in te delen dat tegenstanders zoveel mogelijk

 aan elkaar gewaagd zijn. Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de nummers 1, 2 en 3 bij zowel de vrouwen als de mannen.

 Tijdens het toernooi is een sportmasseur aanwezig voor de onwillige spieren en kleine blessures.

 Zoals te doen gebruikelijk kan er tussen de partijen door worden gesmuld van lekkere Indonesische hapjes .  Het toernooi wordt gespeeld van 10.00 uur tot ca. 17.30 uur waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

 Voor alle deelnemers is er de mogelijk zich op te geven voor een lopend Chinees-Indisch buffet na afloop van het toernooi bij

 het Restaurant De Kersebloesem in De Groeve.

 Evenals voorgaande jaren hopen wij op een geslaagd toernooi met voldoende deelnemers en een gezellige dag met mooie

 wedstrijden.  

 

Het inschrijfformulier kan worden gedownload (zie onder) en is aan alle deelnemers aan eerdere edities van het toernooi gezonden en tevens aan de verenigingen.

 

 Inlichtingen:  Henk Hendriks

 telefoon:   06-21116025 of 0598-851543

 e-mail:      hendrikhendriks@home.nl

 facebook: https://www.facebook.com/bcsportief/

bottom of page