top of page

Speeltijden:

 

Woensdag 

19.30 - 21.30 uur

 

Zondag

10.30 - 12.30 uur

 

Locatie:

 

Centrum voor Sport en Vrije Tijd   De Kalkwijck 

Nieuweweg  8, Hoogezand

 

Contact​ en informatie:

 

website: www.bcsportief.nl

mail      : info@bcsportief.nl

Tel: 06-21116025

 

Facebook:

https://www.facebook.com/groups/1546903892238786/

Welkom op de website van Badmintonclub Sportief Hoogezand
 
 
BC Sportief Hoogezand is een badmintonvereniging, opgericht op 1 augustus 1980, die aangesloten is bij de Badmintonbond Nederland. Een vrij bescheiden vereniging, waar fanatiek wordt gespeeld, maar ook recreatief. Het plezier in de sport en de gezelligheid vinden wij het belangrijkst.
Er zijn zowel spelers van competitieniveau als recreatieve spelers en iedereen speelt met elkaar ongeacht het niveau van de tegenstander of medespeler. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan competities en toernooien. Voor nieuwe leden is er begeleiding om de juiste slag -en looptechniek alsmede de tactiek onder de knie te krijgen. Sinds 2000 organiseert BC Sportief Hoogezand jaarlijks een Veteranen Toernooi waar in de loop der jaren al vele spelers van allerlei verenigingen van met name het Noorden maar ook spelers elders uit het land  met plezier aan hebben deelgenomen.
Behoudens het badminton organiseren wij allerlei andere activiteiten ter ter bevordering van de onderlinge band. Bij elke activiteit speelt de verzorging van de inwendige mens altijd een rol.
Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze vereniging. Zonder verplichtingen kan een proefperiode worden gespeeld. In deze beginperiode zijn er indien nodig rackets beschikbaar. 
 
Op de zondag zijn spelers van andere verenigingen van harte welkom om tegen een kleine vergoeding mee te spelen. Gebleken is dat hier animo voor is en het is gewoon leuk om tegen andere spelers te spelen. Zie voor nadere informatie Tab "HOME"" 

20e Veteranen Toernooi
BC Sportief Hoogezand

zondag 12 maart 2023
Sportcentrum De Kalkwijck 

Download
Inschrijfformulier

 

zie Toernooi BC Sportief in de Menubalk voor speelschema en andere informatie

Tot nu hebben 64 spelers zich ingeschreven. Echter 9 spelers hebben zich weer af moeten melden wegens uiteenlopende omstandigheden. Voor het goede verloop van het toernooi en het maken van een goede indeling op speelsterkte zou het fijn zijn dat er nog een aantal deelnemers bij komen. Aanmelden kan uiterlijk nog tot en met 10 maart a.s.

Regionale competitie Midden en Oost Groningen van start

Op zondag 12 februari is met een thuis wedstrijd tegen BC BaHoSa, die met 4 - 2 is gewonnen, deze regionale competitie van start gegaan. Deelnemende verenigingen zijn BC BaHoSa uit Hoogezand, BC Dropshot '74 uit Muntendam, SV Meteoor uit Veendam, BV BOP uit Oude Pekela en BC Sportief Hoogezand. 

Voor informatie zie Competitie in de Menubalk.

vETERANENtOERNOOI

Verslag, afbeeldingen en uitslag van het 

19e Veteranen Toernooi van  1 maart 2020 van BC Sportief  Hoogezand zie bij "Toernooi BC Sportief" en "Fotogalerij"

Verslag, afbeeldingen en uitslag van het 

5e Make A Wish Dubbel Toernooi 2022

zie elders op deze website

Laatste nieuws

Uitslag BV B.O.P. - BC Sportief Hoogezand van 21 februari  is in de sporthal de Binding in Oude Pekela na een zeer gelijk opgaande strijd 3 - 3 geworden. Van de 6 wedstrijden zijn er 3 in 3 games gespeeld.  Als B.O.P. op zondag 16 april bij ons in Hoogezand komt zullen we het verschil moeten gaan bewerkstelligen.  BaHoSa staat voorlopig met  één wedstrijd meer op de 1e plaats en B.O.P. en Sportief staan gedeeld 2e/3e. 

© 20203 by BC Sportief. Proudly created with Wix.com

bottom of page