top of page

Speeltijden:

 

Woensdag 

19.30 - 21.30 uur

 

Zondag

10.30 - 12.30 uur

 

Locatie:

 

Centrum voor Sport en Vrije Tijd   De Kalkwijck 

Nieuweweg  8, Hoogezand

 

Contact​ en informatie:

 

website: www.bcsportief.nl

mail      : info@bcsportief.nl

Tel: 06-21116025

 

Facebook:

https://www.facebook.com/groups/1546903892238786/

Welkom op de website van Badmintonclub Sportief Hoogezand
 
 
BC Sportief Hoogezand is een badmintonvereniging, opgericht op 1 augustus 1980, die aangesloten is bij de Badmintonbond Nederland. Een vrij bescheiden vereniging, waar fanatiek wordt gespeeld, maar ook recreatief. Het plezier in de sport en de gezelligheid vinden wij het belangrijkst.
Er zijn zowel spelers van competitieniveau als recreatieve spelers en iedereen speelt met elkaar ongeacht het niveau van de tegenstander of medespeler. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan competities en toernooien. Voor nieuwe leden is er begeleiding om de juiste slag -en looptechniek alsmede de tactiek onder de knie te krijgen. Sinds 2000 organiseert BC Sportief Hoogezand jaarlijks een Veteranen Toernooi waar in de loop der jaren al vele spelers van allerlei verenigingen van met name het Noorden maar ook spelers elders uit het land  met plezier aan hebben deelgenomen.
Behoudens het badminton organiseren wij allerlei andere activiteiten ter ter bevordering van de onderlinge band. Bij elke activiteit speelt de verzorging van de inwendige mens altijd een rol.
Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze vereniging. Zonder verplichtingen kan een proefperiode worden gespeeld. In deze beginperiode zijn er indien nodig rackets beschikbaar. 
 
Op de zondag zijn spelers van andere verenigingen van harte welkom om tegen een kleine vergoeding mee te spelen. Gebleken is dat hier animo voor is en het is gewoon leuk om tegen andere spelers te spelen. Zie voor nadere informatie Tab "HOME"" 

Laatste nieuws

Inschrijving Regionale Badminton Competitie Groningen 2024 van start

Evenals dit jaar hebben de initiefnemende verenigingen besloten ook weer in 2024 de Regionale Badminton Competitie Groningen te organiseren in de maanden februari, maart en april 2024. Deelnemende verenigingen in 2023 waren BC BaHoSa uit Hoogezand, BC Dropshot '74 uit Muntendam, SV Meteoor uit Veendam, BV BOP uit Oude Pekela en BC Sportief Hoogezand. 

Voor informatie zie Competitie in de Menubalk.

Geslaagd Make A Wish Badminton Dubbel Toernooi Hoogezand
 

Het 6e Make A Wish Badminton Dubbel Toernooi in Hoogezand dat zatedag 21 oktober is gehouden in het Centrum voor Sport en Vrije Tijd de Kalkwijck is in alle opzichten goede verlopen. Van maar liefst 23 verenigingen waren er 37 dubbelteams (74 spelers) verdeeld in 21 mannen teams en 16 vrouwen teams. In vrijwel alle poules (3 mannenpoules en 2 vrouwenpoules) waren er spannende partijen waar om ieder punt is gestreden.

 

De opbrengst van dit sportevenement gaat naar Make A Wish Nederland, de organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laat gaan. Een recordopbrengst van € 3.300,00 is al zeker. Dit bedrag wordt nog verhoogd met het resultaat van de statiegeldactie van een Jumbo-supermarkt. Henk Jan de Haan, regiovrijwilliger van Make A Wish en initiatief-nemer van het toernooi is zeer content met het resultaat en de wijze waarop het evenement is verlopen.

Met dank aan alle deelnemers, gemeente Midden-Groningen, alle sponsoren, bedrijven met hun bijdrage voor de tombola en de Badmintonclub Sportief Hoogezand voor het organiseren van het toernooi en het verzorgen van de wedstrijdleiding.

zie voor verslag en uitslag, enz

van het 6e Toernooi Make A Wish in de Menubalk 

vETERANENtOERNOOI

Verslag, afbeeldingen en uitslag van het 

Veteranen Toernooi 2023 van BC Sportief  Hoogezand zie bij "Toernooi BC Sportief" en "Fotogalerij"

© 20203 by BC Sportief. Proudly created with Wix.com

bottom of page