Woensdag 

19.30 - 21.30 uur

 

Zondag

10.30 - 12.30 uur

 

Speeltijden:

 

Locatie:

 

Centrum voor Sport en Vrije Tijd   De Kalkwijck 

Nieuweweg  8, Hoogezand

 

Contact​ en informatie:

 

website: www.bcsportief.nl

mail      : info@bcsportief.nl

Tel: 06-21116025

 

Facebook:

https://www.facebook.com/groups/1546903892238786/

Welkom op de website van Badmintonclub Sportief Hoogezand
 
  
BC Sportief Hoogezand is een badmintonvereniging, opgericht op 1 augustus 1980, die aangesloten is bij de Badmintonbond Nederland. Een vrij bescheiden vereniging, waar fanatiek wordt gespeeld, maar ook recreatief. Het plezier in de sport en de gezelligheid vinden wij het belangrijkst.
Er zijn zowel spelers van competitieniveau als recreatieve spelers en iedereen speelt met elkaar ongeacht het niveau van de tegenstander of medespeler. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan competities en toernooien. Voor nieuwe leden is er begeleiding om de juiste slag -en looptechniek alsmede de tactiek onder de knie te krijgen. Sinds 2000 organiseert BC Sportief Hoogezand jaarlijks een Veteranen Toernooi waar in de loop der jaren al vele spelers van allerlei verenigingen van met name het Noorden maar ook spelers elders uit het land  met plezier aan hebben deelgenomen.
Behoudens het badminton organiseren wij allerlei andere activiteiten ter ter bevordering van de onderlinge band. Bij elke activiteit speelt de verzorging van de inwendige mens altijd een rol.
Nieuwe leden zijn van harte welkom bij onze vereniging. Zonder verplichtingen kan een proefperiode worden gespeeld. In deze beginperiode zijn er indien nodig rackets beschikbaar. 
 
Op de zondag zijn spelers van andere verenigingen van harte welkom om tegen een kleine vergoeding mee te spelen. Gebleken is dat hier animo voor is en het is gewoon leuk om tegen andere spelers te spelen. Zie voor nadere informatie Tab "HOME""  

© 20203 by BC Sportief. Proudly created with Wix.com

 

Het 5e Make A Wish Dubbel Toernooi gepland op zaterdag 10 oktober 2020 gaat helaas niet door. De organisatie heeft na overleg het moeilijke besluit genomen. Met de Corona-maatregelen die mogelijk ook nog de komende maanden van kracht blijven is het goed organiseren van een dergelijk toernooi te lastig. De tijd die nodig is voor het aantrekken van sponsoren is te kort en het is ook de vraag of alle spelers gelet op de situatie al weer aan een toernooi willen deelnemen. Onder normale omstandigheden 

zal in 2021 het 5e Make A Wish Toernooi worden georganiseerd. 

vETERANENtOERNOOI

1001 (48)
1001 (48)

press to zoom
8888
8888

press to zoom
Veteranen Toernooi 5 maart 2006_002
Veteranen Toernooi 5 maart 2006_002

press to zoom
1001 (48)
1001 (48)

press to zoom
1/18

Verslag, afbeeldingen en uitslag 19e Veteranen Toernooi van  1 maart 2020 BC Sportief  Hoogezand zie bij "Toernooi BC Sportief" en "Fotogalerij"

Het 5e Make A Wish Toernooi gepland op 10 oktober 2020 gaat niet door!!!

Voor verslag, uitslagen en foto's van het 4e Make A Wish Toernooi 2019 zie elders op deze website.

Badminton Nieuws en wetenswaardigheden

01/

Een mooie overwinning voor Selena Piek en Robin Tabeling bij de All England. Met 21-10 / 22-20 werd er gewonnen van het Deense duo Mathias Christiansen en Alexandra Boje

Vanaf woensdag 11 tot en met zondag 15 maart vindt in het Engelse Birmingham de Yonex All England Open 2020 plaats. De All England Open Badminton is 's werelds oudste badmintontoernooi, dat jaarlijks in Engeland wordt gehouden. Dit super 1000 kent een sterk deelnemersveld. Voor Nederland komen uit:

Mannenenkel : Mark Caljouw

Mannendubbel : Jelle Maas – Robin Tabeling

Vrouwendubbel : Selena Piek – Cheryl Seinen / Iris Tabeling – Nadia Frankhauser

Gemengddubbel : Robin Tabeling – Selena Piek

Volg dit toernooi via https://www.toernooi.nl/sport/...#yonex #yonexuk #topbadminton #badminton #bamintonrules

Mooi resultaat Piek en Tabeling tijdens All England Open

Belangrijk nieuws! Klik hier en bewerk de tekst

Weet je dat je deze inhoud aan kan passen

Hip! Koppel gegevens uit je verzameling

Knipsel.JPG