top of page
shuttle52.gif

21e Badminton Veteranen Toernooi BC Sportief Hoogezand

shuttle52.gif

  Aankondiging van het toernooi:      

 

          21e Veteranen Toernooi BC Sportief Hoogezand                                       zondag 10 maart 2024   

 

 

 Amerikaans mix en dubbel voor vrouwen 30 + en mannen 35+

 Op zondag 10 maart 2024 wordt in het Centrum voor Sport en Vrije Tijd De Kalkwijck  de 21e editie van Veteranen Toernooi van BC Sportief Hoogezand gehouden. Door de Corona-periode in 2021 en 2022 geen toernooi. 

Gelukkig dit jaar in 2023 wel weer een toernooi en straks in 2024 de 21e keer dat we het toernooi mogen organiseren.

 

 Traditiegetrouw wordt tijdens dit toernooi gespeeld over 6 partijen om 2 gewonnen games.  De indeling vindt plaats op de  speelsterkte die op het inschrijfformulier wordt ingevuld. Het doel is om zodanig in te delen dat tegenstanders zoveel mogelijk aan elkaar gewaagd zijn. Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de nummers 1, 2 en 3 bij zowel de vrouwen als de mannen.  Tijdens het toernooi is een sportmasseuse aanwezig voor de onwillige spieren en kleine blessures.

Het toernooi wordt gespeeld van 10.00 uur tot ca. 17.30 uur waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Voor alle deelnemers is er de mogelijk zich op te geven voor een lopend Chinees-Indisch buffet na afloop van het toernooi bij  het Restaurant De Kersebloesem in De Groeve.

 Evenals voorgaande jaren hopen wij op een geslaagd toernooi met voldoende deelnemers en een gezellige dag met mooie wedstrijden.  

 

Het inschrijfformulier kan worden gedownload (zie boven) en wordt aan alle deelnemers aan eerdere edities van het toernooi en tevens aan alle verenigingen gezonden.

 

 Inlichtingen:  Henk Hendriks

 telefoon:   06-21116025 

 e-mail:      hendrikhendriks@home.nl  of info@bcsportief.nl  

 facebook: https://www.facebook.com/bcsportief/

bottom of page