top of page
Shuttle Make A Wish.jpg
Kopafbeeldingen inschrijfformulier Make

                      6e Make A Wish Badminton Dubbel Toernooi Hoogezand                                   

             zaterdag 21 oktober 2023    Sportcentrum De Kalkwijck Hoogezand                        

Shuttle Make A Wish.jpg

Het 6e Make A Wish Badminton Dubbel Toernooi in Hoogezand dat zatedag 21 oktober is gehouden in het Centrum voor Sport en Vrije Tijd de Kalkwijck is in alle opzichten goede verlopen. Van maar liefst 23 verenigingen waren er 37 dubbelteams (74 spelers) verdeeld in 21 mannen teams en 16 vrouwen teams. In vrijwel alle poules (3 mannenpoules en 2 vrouwenpoules) waren er spannende partijen waar om ieder punt is gestreden.

 

De opbrengst van dit sportevenement gaat naar Make A Wish Nederland, de organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling laat gaan. Een recordopbrengst van € 3.300,00 is al zeker. Dit bedrag wordt nog verhoogd met het resultaat van de statiegeldactie van een Jumbo-supermarkt. Henk Jan de Haan, regiovrijwilliger van Make A Wish en initiatief-nemer van het toernooi is zeer content met het resultaat en de wijze waarop het evenement is verlopen.

Spijtig was dat Albert de Boer (poule A) van Poona '64, Leeuwarden het al in de eerste wedstrijd op moest geven vanwege een vervelende knieblessure. Dat gold ook voor een paar andere spelers verder op in het toernooi. Dank aan de spelers die zijn ingevallen.

Dank aan de gemeente Midden-Groningen, alle sponsoren, bedrijven met hun bijdrage voor de tombola en de Badmintonclub Sportief Hoogezand voor het organiseren van het toernooi en het verzorgen van de wedstrijdleiding.Last but not least is een dankwoord op zijn plaats aan alle deelnemers voor het fijne en sportieve toernooi en jullie bijdrage aan het goede doel Make A Wish. Over een jaar zal er ongetwijfeld een 7e editie zijn van het Make A Wish Toernooi.

38510902_1886567798153666_20017979106430

Henk Jan de Haan
vrijwilliger Make A Wish Nederland

Ik heb een liefste wens (en leukemie).JP

Uitslag 6e Make A Wish toernooi - mannen
 

Uitslag 6e Make A Wish toernooi - vrouwen
 

Op de laatste dag voor het toernooi zijn er na wat plussen en minnen met teams en spelers 37 teams ingeschreven. De mannen hebben 21 teams (3 poules van 7 teams) en bij de vrouwen 16 teams (3 poules met 8 teams).  Het toernooi wordt na een welkomstwoord van Henk Jan de Haan, regiovrijwilliger van Make A Wish, om ca. 09.10 uur geopend, waarna de strijd om 09.15 uur losbarst. 

Veel succes allemaal en een fijne dag !!!

 Vooraankondiging:                                           

Het  6e Make A Wish Badminton Dubbel Toernooi wordt gehouden op zaterdag 21 oktober 2023 in het Sportcentrum De Kalkwijck te Hoogezand.

 

De gehele opbrengt van het toernooi wordt gedoneerd aan de landelijke organisatie Make A Wish, die de wensen uit laat komen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Henk Jan de Haan, vrijwilliger van Make A Wish is de initiatiefnemer van het sportevenement. 

Het 5e Make A Wish toernooi in 2022 was met 80 deelnemers een geslaagd sportevenement met een opbrengst van maar liefst € 3.200,00. We hopen evenals voorgaande jaren op een geslaagd toernooi en een mooie opbrengst voor Make A Wish.

De gemeente Midden-Groningen stelt evenals voorgaande keren de Kalkwijckhal met 8 banen zonder kosten ter beschikking en er zijn inmiddels tal van sponsoren. Ook zal er weer een tombola worden georganiseerd.

Voor aanmelding kunt je het "Inschrijfformulier" downloaden en verzenden naar hendrikhendriks@home.nl

 

 www.makeawishnederland.org 

www.facebook.com/MakeAWishNederland/?fref=ts

www.bcsportief.nl (voor informatie, verslag, uitslagen en foto's)

hendrikhendriks@home.nl

"Make-A-Wish: een stralend licht voor degenen die het zo hard nodig hebben !" 

Promotie Make A Wish:       https://www.youtube.com/watch?v=xK_84isrgRM

 

Videos wensvoorbeelden: 

https://www.youtube.com/watch?v=VxI6UaUIT3s&fbclid=IwAR0flLG37VVyee-Y5UEDpdPj-6ACl2JJ2vydn55wh1S_Oz48rMv8V6VOrr0

https://www.youtube.com/watch?v=M1FZbpmAFXI

brandweerman 2.JPG
Kopafbeeldingen inschrijfformulier Make A Wish 2.JPG
bottom of page